Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Ευτυχώς



Θυμάστε, που μας το χαν πει;Τότε... με τα παλιά τα λεφτά, που γινόταν ακόμα λογαριασμός
Τώρα;
Τι να σας λέω; Τα ξέρετε λογαριασμοί, λογαριασμοί, λογαριασμοί,αλογάριαστοι... ποιο Φθινόπωρο και ποια χρώματα και δροσοσταλίδες πάνω στα φύλλα…όλα λογαριασμοί γέννηκαν απλήρωτοι…και περιμένουν και μεις μπροστά στα μηχανήματα γρήγορης, ρε παιδί αυτόματης ανάληψης να προσπαθούμε ναναληφθούμε, κατά που; Κάπου κατά πάνω, πάντως όχι εδώ για δε συμφωνεί…δε συμφωνεί το γαμημένο το υπόλοιπό μας με αυτό που θαπρεπε να χουμε και για κείνο το υπόλοιπο υπομονής…δεν έχει απάντηση, σάματις έχει ερώτηση έχει τετραγωνάκι να σε λέει, υπόλοιπο υπομονής και να το πατήσεις και να σε πει οφ, ρε παιδί οφ, καταλαβαίνεις, όφου…δεν έχω άλλη μπίτισε κι όσο να βγάζω τα γυαλιά ηλίου και να βάζω της πρεσβυωπίας και να υπολογίζω τους λογαριασμούς στο χέρι και να βλέπω το υπόλοιπό μου δε βγαίνει λογαριασμός δε βγαίνει…παίρνω κι εγώ όλο το υπόλοιπό μου και τα χρωστούμενα και άντε γεια…Συγγνώμη κύριε την κάρτα σας ξεχάσατε…α… κάτι μουρμούρισε μες στα δόντια τα σφιγμένα, πάντως ευχαριστώ δεν είχε το μουρμούρισμα και γιατί να χει, μπίτισε κι αυτό.
Σήκωσε λίγο το κεφάλι φεύγοντας…ναι ήταν κι αυτός εκεί χθες…του χτύπησα τον ώμό, θυμάμαι καλά ήσασταν στου Σουλτάνου χθες στο δικαστήριο;
Ναι, ήμουν…αυτός που βίασε…καλά θυμάστε οι δυο μας ήμασταν που βιάσαμε, μα ευτυχώς δεν κλέψαμε, δεν πατήσαμε άνθρωπο…και μας θυμήθηκε ο Αλί ο δήμιος, μα του φωνάξαμε και μεις …Αλί όχι το χέρι, αυτουνού να το κόψεις, αυτός έκλεψε…και το πόδι εκείνου, αυτός πάτησε…εγώ κι αυτή βιάσαμε, την κόρη μας την αλήθεια μας, βιάσαμε… να μας γαμήσεις είπε μόνο, μη ξεχαστείς…μόνο να μας γαμήσεις είπε
Ευτυχώς σώσαμε, αδερφέ το χέρι μας σώσαμε και θα τον εμαυρίσουμε το μπούλη να μάθει, όπως έμαθε κι ο Γιωργάκης, να μάθει πως δεν αλλάζεις την αλυσίδα εν κινήσει…έμαθε το παιδί να τον ανταμείψουμε, ευτυχώς έχουμε χέρι ακόμη!


Υ.γ.Τον έχει φωτογραφία ο έφηβος να το λέει ξεκάθαρα...και μεις όπισθεν, ρε αδέρφια;
Που θελα παένεις, ρε γκρέκο μασκαρά;

2 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Χμμμ... το Ρουλιώ γκρινιάζει, σήμερα;
:))))

(βρε, κι εμείς -ξέρεις πόσα φύγανε με το "καλημέρα" του σχολείου; Αλλά αν αρχίσω κι εδώ τη γκρίνια... πόσω μάλλον αν αρχίσω κι εγώ τη γκρίνια!!! )

Πάρε τραγουδάκι -του Σταμάτη, που σ' αρέσει- να σου φτιάξει το κέφι!
(κλεμμένο από το "αφεντικό" είναι ;) )

Φιλιά Ρουλιώ μου -καλή βδομάδα μπρε!

roula karamitrou είπε...

Καλέ τι γκρίνια...μια κουβέννντα είπαμε:)
Αυτή η μπιρμπίλω η Ευα τα φταίει, αφόσον έχεις γκίνια κορίτσι μου...πάσο κάνε πάσο!
Καλή βδομάδα ζούδι'μ :)