Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Έχω, έχω!

Και καπέλο έχω, και μπδατσάκια και ομπδέλα και κοδέλα και τδέλα κι αντηλιακό και...ντανταντα ΝΤΑ!...ΚΑΙ ΔΑΚΈΤΕς
Θα φύγω βδε και θα το ψάχνετε το Ρουλιώ...καλά μη συγκινείστε θα ξανάδθω το πε και το Μαριλενάκι, θεραπευτικό το μπλόγκινγκ...διαβάστε βδε το κορίτσι να μαθαίνετε, όχι μόμο για το μπλόγκινγκ για τη ζωή να μαθαίνετε!
και την Ευτυχία αδέρφια παένετε...έχει ένα παραμύθι...όχι βδε για παιδιά, για μεγάλους είναι...ωδαίο θα σας αδέσει, ειδικά εσάς τσι άντρηδες...για μια γυναίκα χρυσόψαρο λέει, αντέστε όσο είναι καιρός
Έχω , έχω το λοιπόν και κέφια έχω και περιοδικά έχω και θα πάρω κι άλλα...ότι ποιο χαζό και ποιο ελαφρύ και ποιο girly...άτσα και το αγγλικό το Ρουλιώ, φουλ της σαχλαμάρας σας λιέω...α και το καρεκλάκι μου να θυμηθώ να πάρω γιατί πονάει η μεσούλα μου με την πετσέτα κατάχαμα...σαν εκείνο τον ελληνογάλλο που μου την είχε πει...α, φέρατε και το σαλονάκι σας μανδάμ...νε βδε και το σαλονάκι και το καφεδάκι και το μοχιτάκι κιόλα τα θέλει σμπαραλία το Ρουλιώ...είπαμε φωκια μα αρχόντισσα, με τίτλο.
Και θα μπει παίδες η φώκια στο νερό κι όλα θα φύγουν όλα τα διαβόλια και τα τριβόλια και δε θα μπει στο νερό, θα μπει μέσα στο νερό...έχετε δει βδε φώκια να λούετε...μον τα μουστάκια της και τα ματούδια της αφήνει έξω και παένει και παένει και παένει αργά σαν να κυλάει...αλήθεια βδε...τι μουρθε τώρα, λέτε να κλαίνε οι φώκιες βδε τσακαλάκια, λέτε... γιατί αν κλαίνε δε θα το καταλαβαίνουν, τα παίρνει τα δάκρυα ή θάλασσα τα παίρνει και πάνε.
Έλα βδε, μη μου στεναχωριέστε δεν ειν μόνο από λύπη τα δάκρυα μπορεί κι από χαρά ναναι κι από αγαλλίαση...θεραπευτικό το κλάμα αδέρφια, σαν το μπλόγκινγκ ένα πράμα


Είδες βδε Ανννντώνη που σου λεγα για τη λίστα, ούτε αυτό δε σου πα


11 σχόλια:

faraona είπε...

Τι ωδαια που τα λες!!!!

φιλι

Ο άλλος είπε...

Μπήκε το καλοκαίρι ε; Το κατάλαβα με αυτά που γράφεις. Άντε να βουτήξουμε και στη θάλασσα και στο καλοκαίρι και στη ζωή

νατασσΆκι είπε...

έχεις; :)

Το ωραίο με σένα βδε Ρουλιώ μου, ειναι που ό,τι έχεις το μοιράζεσαι -και το καλό τα χαρίζεις κιόλας....

Γι' αυτό σ' αγαπάω, να ξέρεις!

Φιλιάάάάάά!!!!!

(η μάνα-θάλασσα, τα παίρνει όλα: χαρές, πίκρες, δάκρυα.. σε ξεφορτώνει! ;) )

Καλές βουτιές βδε!

Unknown είπε...

ρουλιώ, τι να πω εγώ!
καλό μήνα και δεν αντέχω! ζηλέυω το κέφι σου και τη λεβεντιά σου!

roula karamitrou είπε...

φαραόνα μου δεν ακούγεται πιο ωδαίο το δ απ το ρ, λες μωδε να το κανω δουλα το ρουλα ή δε με συμφεδει:)


Άλλε επιτελους:)... αποκαμαμε αλλά μπηκε το καλοκαίρι και πιότερο έφυγε η ρημαδα η ανοιξη και θα βουτήξουμε άλλε και απολογισμοί το Σεπτέμβρη που θα μας ζητήσει η δασκάλα την έκθεση θριλερ

Ζούδι μου τέτοια λες της Ρουλίτας και κατουριέται και κάνει κανα 12ωρο ναπαντήσει ζουδι μου...α πες με για τη θαλασσα να σε πω, ευλογία είναι!

Αυτό το δεν αντέχω ρε Λενιώ πόσες φορές το πα αυτή τη χρονιά δεν ξέρεις, αλλά ξέρεις ποιος με βοήθησε να ταντέξω...η Ρούλα και τα λόγια σας Λενιώ μου. Να σαι καλά σευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Δακέτες, δακέτες, δακέτες !!! Όλα τα θρέφει το αλάτι Ρουλάκι, το ξέρεις κ συ κ μεις! Δακέτες!! :)

roula karamitrou είπε...

Αχ, πόσο τις πεθύμησα Σεφ δεν ξέρεις και ρώτησα και το γιατρό...μπορώ γιατρέ μου και είπε ΝΑΙ...έχω φάει καζούρα Σεφ μου από φίλους και γνωστούς που τους είπα ότι θα τον ρωτήσω...άστα!

panagiota είπε...

Βρε ζαργάνα του αφρού (οχι και φωκούδα)με Μοχίτο στην παραλία?
Λολλλλλλλλλλλλ

roula karamitrou είπε...

Και το ζαργάνα με αρέσει Παναγιώτα μου...θυμάσαι το μπύθουλα και τη ζαργάνα τη Μαντάμ Σουσού την κυρά του έρμου του Παναγιωτάκη;),άμα ήταν τώρα η Μαντάμ Σουσού ένα μοχιτάκι θα το ορέγονταν...όχι;)

A.F.Marx είπε...

Nάμουν το χειμώνα
αγροφύλακας
και το καλοκαίρι
δάσκαλος,
ωχ ρε μάνα'μ, ζωή και κότα.
:)

roula karamitrou είπε...

Αι μανάκαμ, μανάκαμ κότα σιγουράκι...τώρα για ζωή...άλλου παπά ευαγέλιο αυτή