Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Νάτο, βδε ζούδι!

Τάκης Μωράκης- Νίκος...καλά ντε...Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ένα λάθος κάναμε...λέει κόκκινο μικιό...το αυθεντικό το παλιό το καλό δεν μπόρεσα να το βρω...γιαυτό,πάρτε μια Καλομοίρα παίδες...και...τσίκι τσίκι το δοντάκι μου λοιπόν, ζούδι μου, τραγουδάει η Φρίντα, λέει το Ρουλιώ...άκου σφυρίζουν οι σκίουροι!




και επειδή το κορίτσι την έχει τη δροσιά και τη φρεσκάδα και την τσαχπινιά...το καλό να λέγεται, αδέρφια...αλλά από φωνή soile boile...κι ένα καραόκε για τους καλλίφωνους...τουλάχιστον για εμπέδωση!




17 σχόλια:

faraona είπε...

ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!!!
Ελεος!!!!


Τα φιλια μου

roula karamitrou είπε...

Βρε Φαραόνα...καλημέρα. Δε σάρεσε το φουντουκάκι;)...με στεναχωρείς καλό μου...άσε το καλομοιράκι και τη φωνούλα του και προσοχή στις στίχοι...για σένα φουντουκάκι μου πονάει το δοντάκι μου...και φαντάσου να το τραγουδά η Φρίντα η σκιουρίνα...ε; δεν της παένννει της Φρίντας;)

Ανώνυμος είπε...

Η φούστα έχει πάρει απο την τούρτα του Σαββόπουλου;
Δεν ήξερα πως στις μέρες μας είναι ιν να πηγαίνεις σινεμά με ναυτικό καπέλο. Έχω μείνει πίσω.
Άκουσα σήμερα πως ετοιμάζουν αντίστοιχη Γιουροβίζιον οι χώρες της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής. Είμαι περίεργος πως θα την ονομάσουν.
Να στείλουμε κι εκεί συμετοχή.
Δεν έχουμε διαπρέποντες συμπατριώτες εις Αφρικήν; Αλλοιώς να στείλουμε τον Καρβέλα

νατασσΆκι είπε...

Ρουλιώ, πολύ "in" σε βρίσκω!
Αλλά το ζούδι στο βρηκε και το κανονικό Φουντουκάκι, ελπίζω να το κατέβασες
(αλλιώς σφύρα!)
;)

(όχι σαν σκίουρος, κανονικά!!!!)


Φιλάκια, καληνύχτες :):):):)

Ο άλλος είπε...

Ρε την κακομοίρα!

ritsmas είπε...

καλησπέρα, καλησπέρα...ωραία επιλογη...α, ξέχασα να σου πω ότι από το προφιλ σου μου αρεσει το...αστεφάνωτη...υπαρχουν σημερα στεφανωμένες γυναίκες ;
φιλια
ριτς, ημι -απούσα, ημι -μπλογκινούσα

A.F.Marx είπε...

Λίγο έλειψα και το κάνατε εδώ μέσα "αμέρικαν μπαρ"...
Εγώ δηλώνω αλλού φαν... Όχι της Καλομοίρας που νιαουρίζει.
Είμαι φαν "της κακομοίρας" και του Ζήκου.
"Ποιος είναι αυτός ο Ίκας; Πότε θ' αρρωστήσω εγώ; Σταδιάλα..."
:)

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη, στίχος μοναδικός! Α ρε Κουγιουμτζήδες, τα κοκκαλάκια σας σκέφτομαι...
Καλημέρα Ρουλιώ

roula karamitrou είπε...

Να βρε κουλτουριάρηδες που δε σας άπεσε η καλομοίρα...τρίτο το κορίτσι, αφού το χε πει ΚΑΛΑΠΑς...αχ βρε να τακούτε το Ρουλιώ...μόνο πότε θαποθάνει δεν ξεύρει:)

ieroklis είπε...

Η Ρωσία κατέβηκε με το απόλυτα gay κομμάτι, από κάθε άποψη. Ξυπόλυτος πρίγκηπας, τετραπλό τόλουπ / οκταπλό άξελ και ένα Στραντιβάριους. Δείτε την κριτική του Νίκου Δήμου για το «2», http://doncat.blogspot.com/2006/12/2-1-0.html (με την οποία συμφωνώ απόλυτα, έχοντας δει την παράσταση) η οποία, τηρουμένων των αναλογιών, ισχύει και εδώ.

Η δεύτερη Ουκρανία είχε τραγουδίστρια με περισσότερο και καλύτερο κούνημα από την γλυκυτάτη και συμπαθέστατη Καλομοίρα.

Συμμαχίες: Είναι μεγάλης απορίας άξιο ότι μετά από πολλές δεκαετίες καταπίεσης από τη μαμά Ρωσία και μετά από αρκετά χρόνια ανεξαρτητοποίησης, οι χώρες της πρώην ΕΣΣΔ (ειδικά οι βαλτικές) δίνουν 12ρι στον πρώην δυνάστη τους. Επίσης οι πρώην Γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες αλληλοσκοτώνονταν πριν 15 χρόνια για να αλληλοστηρίζονται σήμερα. Με δεδομένο ότι είδαμε συμμετοχή της Γαλλίας με αγγλικό στίχο, το μόνο που απομένει είναι να δούμε την Κύπρο να δίνει 12 στην Τουρκία και το Ισραήλ στην Γερμανία.

Σε γενικές γραμμές η μουσική θύμιζε κάτι από τέλη ‘80, αρχές ’90. Μέχρι και η Νορβηγία έφερνε στο μυαλό τις Γουίλσον Φίλιπς! (τις θυμάται κανείς; ) Οι Σλάβικες χώρες συνέχισαν σε κλίμα μιζεροκλαψοτράγουδων από το οποίο δεν ξέφυγε ούτε η γελοία συμμετοχή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Η Μ Βρετανία κατέβασε έναν αποτυχημένο αντιγραφέα του Ρικ Άσλεϊ με αποτέλεσμα οι 25 βαθμοί να είναι τεράστια επιτυχία. Η Γερμανία κατάλαβε ότι πρέπει να έχει γυναίκες με μίνι για να μαζέψει πόντους. Όταν καταλάβει ότι δεν πρέπει να μοιάζουν στην Κρατοσβίλοβα θα τα πάει καλύτερα. Ο Ισπανός Στάθης Ψάλτης με το «Περαία – Περαία» ήθελε μερικά κλικ ακόμη για να γίνει το απόλυτο κιτς που θα του έδινε την πρώτη θέση. Οι Φινλανδοί δεν μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη με το καχέκτυπο των Λόρντι.

Οι αδελφές Μαγγίρα χρειάζονται μαθήματα γεωγραφίας και αριθμητικής.

Άντε και του χρόνου με Σάσα Μπάστα!

ieroklis είπε...

Εντωμεταξύ έχει γίνει και ένας διαγωνισμος eurovision για νέους σολίστες και ένας έλληνας, ένα παιδί 18 χρονών (σπουδάζει φυσική στην Αθήνα) απο την Κέρκυρα νομίζω, βγήκε πρώτος!!!!!!!!!

Γιατί ρε?? Γιατί να μην το προβάλλουν και αυτό οι ειδήσεις..???

roula karamitrou είπε...

Ιεροκλή μου σε ακούω πολύ θυμωμένο και νομίζω δεν αξίζει να είσαι με μια υπόθεση που έχει κριθεί...η γιουροβιζιόν είναι μια υπόθεση γελοία και στημένη...δεν νομίζω ότι πρέπει νασχολούμαστε σοβαρά μαζί της...πάντως εμένα μαρεσε και το περαία περαία και η μπουγάδα η βοσνιοερζεγοβινιότικη...α και ο 75χρονος κροάτης... και το καλομοιράκι που αν και η φωνή της δεν ακούγεται ήταν αυθεντική, γέμορφα ναζιάρα και υποστήριξε την επιλογή της να συμμετάσχει...όσο για το 18χρονο κερκυραίο βιολιστή τον εδειξαν οι ειδήσεις δεν κάνεις λάθος πρώτος ήρθε και στη συνέντευξή του η σοβαρότητά του και η ταπεινότητα του ήταν συγκινητική, να ναι καλά το παληκάρι είναι κι ομορφούτσικο

roula karamitrou είπε...

Αλήθεια...δε σε ρώτησα Ιεροκλή μου, η Σάσα Μπάστα πια είνι;

Unknown είπε...

και μετά από τέτοιο τραγούδι, βγήκαμε τρίτοι!
Α-ΔΙ-ΚΙ-Α!
Α-ΔΙ-ΚΙ-Α!
μας ζηλέψανε, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!

την καλησπέρα μου! ακούς εκεί πάνω; φιλάκια...

roula karamitrou είπε...

Σακούω Λενιώ, φιλιά κι απο μένα, πολύ μάρεσε ο Ζώης, ο Νήφος...το βιβλιαράκι ντε για τους όλους:)

A.F.Marx είπε...

Tώρα που πήρατε το χάλκινο μετάλλιο, ποιος σας πιάνει πια!
:)
:p

roula karamitrou είπε...

Αφού είπε ρε αφεντικό η ναζού... έβαλε μέχρι και τα νύχια των ποδιών του το κορίτσι στην προσπάθεια, να το στηρίξουμε το κορίτσι αλήθεια με φαίνεται λέει:) μην τα σακουλιάζουμε όλα, γαμώ τη διαννόηση μου