Τρίτη 1 Απριλίου 2008

(12)


Δεν πήγε στο γιατρό. Σαν να έβλεπε και ν’ άκουγε καλύτερα απ’ την επομένη. Αποφάσισε, αντ’ αυτού να πάει σε διαιτολόγο, μικρός, γιατρός ήταν κι αυτός. Είχε χτυπήσει high skor, εκείνη την περίοδο, ακόμα και για τις συντρόφισσες τις μυημένες, στο παιχνίδι της τάβλας.

Ήθελε να χάσει κιλά και ν’αρχίσει να περπατάει. Το πρώτο, μαζί με το τσιγάρο έκαναν κακό στα πάντα και το δεύτερο καλό στα πάντα, έτσι δεν της είχαν φάει τ’ αυτιά, όλοι από μικρή;

Τα δροσερά κορίτσια ήταν του αντικαπνιστικού και της υγιεινής, είπαν κάτι και για το νερό σε σχέση με τις ρυτίδες και για το σύνολο του σχεδίου στην αναπτέρωση της libido. Η Ρούλα ήταν μαύρα τα μαντάτα και στον τομέα αυτό, την αποφράδα, εκείνη, περίοδο , της καλάρεσε το σχέδιο. Μπορεί όλα αυτά να ‘κάναν κάτι… και στα μάτια και στα αυτιά. Έστω παράπλευρα, πού ξέρεις;

Έφεραν τα κορίτσια, την επαύριο, ντάνα τις πληροφορίες. Για υγιεινή διατροφή, για ήπια άσκηση, για τα υγρά και την επίδρασή τους στο σώμα μας, για sex. Είχε παίξει και το παρά πέντε την προηγούμενη με την αμίμητη ατάκα της Θεοπούλας «Αχ, ξεχνιέται το sex,βρε κορίτσια;» το κόπιαρε η Ρούλα έδεσε το γλυκό. Γέλασαν πολύ. Με όλο το σχεδιασμό.

Η αναστύλωση άρχισε. Αργή κοπιαστική και επίμονη. Με τα κορίτσια από δίπλα… Τον Σπάνιο αγαπημένο να μετράει και να μαγειρεύει με ευλάβεια όλα τα διαιτητικά και τη γιάφκα να αναγνωρίζει τις αλλαγές, με συγκρατημένο χαμόγελο, μιλώντας, κάπου, κάπου για υποκατάστατα. Να’ναι καλά όλοι οι παλιοί και νέοι αγαπημένοι. Τη βοήθησαν ν’ αντέξει τη Ρούλα. Με ότι ήξερε ο καθένας.

Και κάπου εκεί στον ιδρώτα στην πείνα στην προσπάθεια και στην ικανοποίηση, άρχισε να βλέπει λιγότερο θολά και είδε τις τρεις κόρες μέσα της να λιάζονται νωχελικά στον ήλιο, δίπλα, στο απόλυτό τους πάθος, τη θάλασσα. Τις είδε και τις άκουσε να ευχαριστούν τη ζωή, που είναι ωραία.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.Γράφεις όμορφα.Θα ακούσεις πολλές απόψεις για να δεις την γη της επαγγελίας.Αυτήν όπου χοντρές καπνίστριες ή οτιδήποτε άλλο δεν χωρούν.Ένα έχω να σου πω.Η γη της επαγγελίας είναι εδώ και χωράνε όλοι.Και χαίρομαι που η χωή είναι ωραία και διαβάζω τέτοια κείμενα.Καλώς σε βρήκα

roula karamitrou είπε...

Καλησπέρα και σε σένα. Αλλά για να τα 'χουμε καλά μη λες έτσι...μη λες την κακιά λέξη, θα την πω ψιθυριστά, χοντρή ΟΧΙ, ΕΞΤΡΑ ΑΦΡΑΤΗ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ είναι η Ρούλα.;))) Καλώς ήρθες!

αχ! είπε...

Έλειπες ..... σε περιμέναμε ........ Καλώς την!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά.Την συγνώμη μου και την καλησπέρα μου.Όντως το αφράτος ακούγεται καλύτερα!

roula karamitrou είπε...

Καλησπέρα και σε σένα.Κεράστηκες, καλό μου;)

An-Lu είπε...

Άσχετο: σε "γνώρισα" χθές ελέω AFM (έχεις καλό διαφημιστή) και άρχισα να διαβάζω τα πρώτα σου. Εξαιρετικά !!!!!

roula karamitrou είπε...

Προσπαθώ an-lu κι ευχαριστώ για την καλή σου διάθεση καιτην επιείκεια! Μόνο σχώρα με, μωρέ το αλουφάκι δεν είναι καλός διαφημιστής...γενναιόδωρος άνθρωπος είναι:)
Έλα να σε τρατάρω, τώρα!

Wolf είπε...

άκουσα γλυκό, είδα φως και μπήκα !

καλή μας αρχή ...

roula karamitrou είπε...

Καλώς τονε!Και γλυκάκι κερνάμε και τη μάνα να γνωρίσεις που'ναι λυκάκι.
Κι ότι χρειαστείς στη διάθεσή σου.
...Α κι όταν φύγεις μη σβήσεις το φως, μπορεί να'ρθουν κι άλλοι.
Καλό απόγευμα,λύκε :)

A.F.Marx είπε...

Kαλημέρα.
Βλέπω ότι έβγαλες και κεράσματα...
Λουκουμάκι, τσάι, λεμονάδα, γλυκό του κουταλιού...
Θα τα τιμήσω δεόντως.
:)

roula karamitrou είπε...

Καλημέρα σου, ανερυθρίαστα κόκκινε:)
Αφού το υποσχέθηκα.
Υγιαίνετε!

Giorgos Varvakis είπε...

Μια δροσερή καλημέρα στο δίσκο με το περγαμόντο. Βόλτα έκανα, βρήκα την πόρτα ανοιχτή και μπήκα. Η γραφίδα σου με πλάνεψε. Καλά κεράσματα από δω και πέρα!!!

roula karamitrou είπε...

Καλημέρα κι από μένα Γιώργη πλανεμένε:)
Ευχαριστώ για τα καλά μα λιιιγο υπερβολικά λόγια σου.
Πάντως με δρόσεψες και σου χαμογελώ:)

νατασσΆκι είπε...

Ένιωσα μια...ζαλάδα να την πω, λιγούρα να την πω.. κι ήρθα να πάρω και λουκουμάκι!
;)

Καλή σου μέρα Ρούλα!!
:)))

roula karamitrou είπε...

Γεια σου, βρε μικιό κοπέλι:)
Την ξέρω αυτή τη λιγούρα...το θέλει το λουκουμάκι της
Με τις υγείες σου νατασσάκι:))